header image

За Стопанска лизинг

Стопанска лизинг ДООЕЛ Скопје е дел од Стопанска банка АД - Скопје и е целосно посветена на креирање на нови понуди и финансиски услуги за своите клиенти.

Стопанска банка АД – Скопје е банка со најдолга традиција на македонскиот пазар. Основана како прва банка во државата во 1944 година, Стопанска банка ги постави темелите на банкарското работење и денеска претставува една од водечките системски значајни финансиски институции со најголемо кредитно портфолио, најсилна капитална основа, повеќегодишна висока профитабилност и развиен модел на корпоративно управување.

Веб-страницата на Стопанска лизинг АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Компанијата да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на Компанијата не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.