Партнери и промоции

Card image cap
Купете нова Dacia Duster за само 199 евра месечно

Акција за финансиски лизинг 20% учество на 84 месеци! Бонус со секое купено возило добивате бесплатен сет зимски пневматици, 50% попуст на каско осигурување за првата година со 200 евра франшиза , и 50% намалување на трошоци за обработка! Аплицирајте веднаш во салоните на Аутомотив груп или во Стопанска лизинг.

Веб-страницата на Стопанска лизинг АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Компанијата да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на Компанијата не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.