Stopanska Triogy Triathlon успешно реализиран со поддршка од Стопанска лизинг

На 18. 5. 2023 во Скопје се одржа третото издание на Stopanska Triogy Triathlon - спортски настан каде Стопанска лизинг ДООЕЛ Скопје е горд спонзор.

Фотографиите сведочат за спортската пасија која ја имаат учесниците и навистина сме горди што нашето име се поврзува со ваков инспиративен настан. Вредностите кои се промовираат се поклопуваат со вредностите зад кои стоиме и ние: стабилност, мобилност, снага!

Поздравувајќи ги победниците, Извршниот директор на Стопанска лизинг, г. Жарко Кржаловски ги врачи наградните чекови и симболични подароци од Стопанска лизинг за сите кои се искачија на подиум во својата категорија.

Посебно не радува што и нашите колеги од Стопанска банка АД - Скопје зедоа учество и ги застапуваа нашите заеднички бои.

Благодарност до организаторите, волонтерите, навивачите и секако до атлетите!

Стопанска лизинг

23.05.2023

Веб-страницата на Стопанска лизинг АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Компанијата да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на Компанијата не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.