Соопштенија

Card image cap
Стопанска лизинг започна со работа

21. 9. 2022 Стопанска банка АД - Скопје со нова понуда на пазарот - Стопанска лизинг започна со работа На прикладна свеченост за претставниците на медиумите, деловните партнери, клиентите, како и мена...

20.09.2022

Card image cap
Стопанска лизинг - спонзор на Стопанска Триоџи Триатлонот во Скопје

Стопанска лизинг АД - Скопје по втор пат застанува во поддршка на еден од најинтересните спортски настани во Скопје. Стопанска Триоџи Триатлонот ќе се одржи во Скопје на 14 мај при што учесниците ќе с...

09.03.2023

Card image cap
Stopanska Triogy Triathlon успешно реализиран со поддршка од Стопанска лизинг

Stopanska Triogy Triathlon успешно реализиран со поддршка од Стопанска лизинг ДООЕЛ Скопје...

23.05.2023

Веб-страницата на Стопанска лизинг АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Компанијата да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на Компанијата не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.